fbpx

FINCA EN BODEGA TRES ROQUES

TRADITIONELE SPAANSE BOERDERIJ EN RESTAURANT

We weten dat je graag af en toe wil ontspannen en de natuur wil in trekken, weg van alledaagse afleidingen en verwikkelingen. Maar we weten ook dat het niet altijd gemakkelijk is de perfecte plaats te vinden voor jou en je familie om te relaxen en terug op te laden – zeker al niet op een afgelegen plek. Het kan overweldigend aanvoelen niet te weten waar naartoe, waardoor je gemakkelijk gaat waar je het al kent, waarna je je ontgoocheld voelt dat je niet het beste hebt gemaakt van je vrije tijd.

Daarom ontwierp de gerenommeerde Venture Group Tenerife de Finca Tres Roques. Genesteld in de adembenemende heuvels van Vilaflor en Ifonche, omgeven door 7 hectare rustig landelijk gebied, ligt een authentieke boerderij en bodega die huisgekweekte groenten en lokaal geproduceerde wijnen aanbiedt. Een traditioneel Canarisch restaurant waar je kan genieten van ecologisch gezond en lokaal voedsel van onze velden, terwijl je ondergedompeld wordt door een 180 graden zicht over de bergen en de kust van het zuiden van Tenerife.

Finca Tres Roques sign in sunshine
3 Roques
view of mountains through bright green grape vines

BEKROONDE LOKALE GASTRONOMIE

Je zal genieten van een idyllische uitstap met eenvoudige en eerlijke maaltijden, zoals traag gegaarde premium stukken vlees bereid in onze houtoven, alsook huisgekweekte en lokaal gewonnen ingrediënten zoals biologische pruimtomaten met Canarische geitenkaas, besprenkeld met extra vergine olijfolie of onze biologische rode pepers, gegrild op de barbecue gedurende 1,5 uur, waardoor deze de rokerige houtskoolgeur absorberen om perfect te passen bij een prima stukje tonijn.

Mojo Chicken and chips on tray covered in paper
Platillo de finca
mixed meats being basted on Parilla grill

The bodega

We zijn gepassioneerd over de ontwikkeling van onze wijn hier op de Finca en exclusief voor Tres Roques. Met 4 verschillende druivensoorten (witte listan, zwarte listan, tempranillo en ruby cabernet) zijn we in staat 3 verschillende wijnen te produceren. Onze best verkopende is de soepele rode wijn: een droge wijn met zachte tannines, die hem aangenaam te drinken maakt bij je maaltijd. Onze droge witte wijn heeft een frisse citrus toets en tenslotte onze fruitige witte wijn met uitgesproken aroma’s van tropische vruchten zoals ananas, abrikoos, mango en banaan. We hebben iets voor iedereen en we blijven onze wijnproductie verder ontwikkelen.

Vraag gerust aan je kelner naar een gepaste Finca-wijn, die ontwikkeld werd om je maaltijd perfect te begeleiden.

red wine being poured from decanter into glass
Bodega de vinos
selection of cheeses on black serving board
Boek dus nu en zorg voor herinneringen die je lang zullen bijblijven, terwijl je geniet van je beste dagen op Tenerife.