Helikopterervaring

EXCLUSIEVE HELICOPTER VLUCHT & DINING EXPERIENCE

We weten dat je het allerbeste van Tenerife wil ervaren, maar het kan moeilijk zijn activiteiten en excursies te vinden buiten de platgetreden paden. Dat is waarom we een exclusieve dining-ervaring hebben uitgewerkt, in samenwerking met helidream, om het jullie mogelijk te maken het allermooiste van dit magnifieke eiland te zien.

Je zal het avontuur van je leven meemaken als je opstijgt boven de mooie bergen van Tenerife, te genieten van het adembenemende landschap op de meest speciale en unieke manier, alvorens te landen bij onze landelijke finca om te dineren in het traditioneel grotrestaurant.

GENIET VAN HET DRAMATISCHE & ADEMBENEMENDE LANDSCHAP VANUIT DE LUCHT

TREK TERUG DE NATUUR IN, ADEM DE FRISSE BERGLUCHT

ONTDEK DE WARE SMAAK VAN DE CANARISCHE EILANDEN, OP 1000 METER BOVEN ZEENIVEAU

Geniet van het dramatische & adembenemende landschap vanuit de lucht
Trek terug de natuur in, adem de frisse berglucht
Ontdek de ware smaak van de Canarische Eilanden, op 1000 m boven zeeniveau

Je zal ook de mogelijkheid hebben rond te wandelen op de mooie 7 hectare grote finca, genietend van de verse berglucht, fruit te plukken van onze bomen en die mee te nemen naar huis. Relax bij ons uitkijkpunt, genietend van een prachtig zeezicht alvorens terug te vliegen naar Adeje.

JE HELI-DINING PAKKET BEVAT:

* Heen- en terugvlucht tussen de finca en de heliport van Adeje

*30 € per persoon korting op de Canarische à la carte of het vast menu, ontworpen door onze bekroonde chef Samuel Hernández.

*Wijn van de Finca Tres Roques traditionele bodega

Prijs voor:

4 personen 720€
3 personen 700€
2 personen 680€

Vluchten beschikbaar op woensdag en zondag, om 13h

Mis deze kans niet om te genieten van het avontuur van je leven. Boek nu en voel je opgetogen dat je mooie herinneringen voor altijd hebt, samen met je familie en vrienden.